Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mille Notti

Pousada Percale Kuvertsytt Lakan EKO Vit 105x210

  • 1245:-

Pousada kuvertsytt underlakan är förstklassigt både i design och kvalitet. Här unnar du dig ett underlakan i ekologisk kammad bomullspercale som ger en sval och... Läs mer

Leveranstid: 5-10 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 20084001-10521020084001-105210
Dela

Pousada kuvertsytt underlakan är förstklassigt både i design och kvalitet. Här unnar du dig ett underlakan i ekologisk kammad bomullspercale som ger en sval och lyxigt krispig känsla. Garnerna som används när man väver percale är extra tunna och fina. Tyget vävs tätt med en tråd över och en under, ytan blir därmed helt slät och behåller sin form och sköna känsla tvätt efter tvätt. I över 25 år har Mille Notti tillverkat sängkläder i percale, och levererar dem till flera högklassiga hotell runt om i världen. 

Underlakanet är sytt som ett kuvert och kallas även kuvertlakan, vilket innebär att du drar på lakanet som sedan sitter perfekt på din bäddmadrass. Det ger ett elegant och nybäddat intryck som består, även om du vänder och vrider dig i sängen sitter lakanet på sin plats. Passar madrasser som är upp till 10 cm. Du väljer samma storlek på ditt lakan som du har på din bäddmadrass.


Storleken har längre leveranstid än standardstorlekar

  • Lyxig hotellkänsla
  • Ekologisk kammad bomull
  • 230 Tc
  • Percale underlakan 
  • Sval och krispig känsla
  • Kuvertsytt lakan sitter på plats hela natten
  • Träs på runt din bäddmadrass och sitter perfekt


KUVERTSYDDA UNDERLAKAN – ENVELOPE SHEETS
Ett dra-på-lakan som sitter perfekt på din bäddmadrass. Lakanet är sytt som ett kuvert, utan resår, och passar bäddmadrasser som är upp till 10 cm höga. Ett bra val även till ställbar säng. Du väljer samma storlek på lakan som du har på din bäddmadrass, det vill säga 180x200 om du har en 180x200cm bred säng. 

Varför ska du välja ett kuvertsytt underlakan?
Ett kuvertsytt lakan håller sig perfekt slätt på din bäddmadrass , även om du vrider och vänder dig i sängen. Du får ett härligt nybäddat intryck hela tiden, har du vält köpt ett kuvertsytt underlakan så byter du aldrig till ett slätt igen. Finns i vitt i högklassiga kvaliteter satin och percale. 

Vad är percale?
En percale vävs tätt med en tråd under och en över, en så kallad tuskaftsbindning, vilket ger en slät och hållbar struktur. För att få kallas percale måste väven ha hög trådtäthet, minst 200 trådar per kvadrattum.

Vad utmärker Mille Nottis percale?
Mille Notti väver sin percale av 100 procent finkammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna finns kvar. Därmed kan Mille Notti skapa en väv av yppersta kvalitet som behåller sin underbara känsla, tvätt efter tvätt. All Mille Nottis vita percale vävs idag av ekologiskt odlad bomull med GOTS-certifikat. Mille Notti har tillverkat sängkläder i percale i över 25 år, och levererar dem till flera förstklassiga hotell runtom i världen.

Hur känns den att sova i?
Härligt krispig och sval! Många förknippar Mille Nottis percale med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Det är en kvalitet som passar utmärkt året runt men kanske extra bra på sommaren, eller för dig som lätt blir varm när du sover.

Hur sköter jag om mina sängkläder i percale?
De är lättskötta. Tvätta i maskin och häng upp, de torkar snabbt. Det är allt du behöver göra för att njuta av den svala och släta kvalitet. De är också enkla att stryka eller mangla om du önskar den perfekta släta känslan.