Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Gripsholm

Gripsholm har fantastiska påslakan, underlakan och örngott i vävset som percale, satin eller med en tvättad mjuk vintage känsla.  Gripsholm skapar en skön look & feel för det stilsäkra hemmet med skandinavisk harmoni. Kvalitet är synonymt med varumärket och man använder sig främst av naturliga material såsom bomull eller linne när man gör sängkläder. En stor del av vårt sortiment av Gripsholm är 100% ekologisk och GOTS-certifierade påslakan, underlakan och örngott. Global Organic Textile Standard (GOTS) är en märkning som garanterar att produkten är tillverkad enligt alla ekologiska kriterier genom hela kedjan. Gripsholm erbjuder även prisvärda kuddar och täcken i fiber, kika gärna på deras hotell fiberkudde i 50x90cm.

Gripsholm Sängkläder:

Gripsholm erbjuder produkter inom heminredning och livsstil. Varumärket är känt för sin eleganta och tidlösa design, vilket gör deras produkter populära bland dem som söker högkvalitativa och stilfulla heminredningsartiklar. 

Här är några kännetecken för Gripsholm som varumärke:

  1. Skandinavisk estetik: Gripsholm representerar den typiska skandinaviska designestetiken, som kännetecknas av enkelhet, renhet och funktionalitet. Deras produkter är ofta minimalistiska och passar väl in i en modern inredningsstil.

  2. Kvalitet och hållbarhet: Gripsholm sätter högsta prioritet på kvalitet och hållbarhet. De använder noggrant utvalda material och tillverkningsprocesser som garanterar att deras produkter är slitstarka och långvariga.

  3. Brett sortiment: Varumärket erbjuder ett brett sortiment av produkter för hemmet, inklusive sängkläder, handdukar, kuddar, mattor och andra inredningsdetaljer. Deras produkter kan användas för att skapa en enhetlig och stilfull inredning i hela hemmet.

  4. Tidlös design: Gripsholm strävar efter att skapa tidlösa produkter som inte bara är moderiktiga för dagen, utan som även behåller sin estetiska appell över tid. Detta gör att deras produkter passar för olika inredningsstilar och kan vara en investering i långsiktig stil och komfort.

  5. Högsta kundnöjdhet: Gripsholm värdesätter sina kunder och strävar efter att erbjuda en utmärkt kundupplevelse. De strävar efter att möta kundernas behov och förväntningar genom att erbjuda högkvalitativa produkter och god kundservice.

Sammanfattningsvis är Gripsholm ett varumärke som erbjuder eleganta och hållbara heminredningsprodukter med en tydlig skandinavisk prägel. Deras produkter är kända för sin tidlösa design och höga kvalitet, vilket gör dem till ett populärt val för dem som vill skapa en stilfull och bekväm hemmiljö.