Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Leverans & Retur

När levereras min beställning

1-4 vardagar beroende på vart i landet du bor. Alla varor som finns i lager skickas 24-timmar på vardagar. För beställningsvaror är leveranstiden 5-10 vardagar och ibland upp till två veckor beroende på leverantören. Kontakta gärna oss för mer information om specifikt din order.

OBS! Korrekta leveranstider för våra varor anges på produktsidan för varje produkt under köpknappen.

Avvikelser kan ske beroende på transportföretaget som vi skickar varorna genom eller våra leverantörer får förseningar på beställningsvaror.

Vill du veta mer om din leverans som beställningsvara mailar du till [email protected]
Ange ordernr och namnet som ordern är beställt i, allt står i din orderbekräftelse du ska ha fått angiven mailadress.

Spåra min order

När varan lämnat vårt lager får du en bekräftelse ifrån oss, normalt tar det upp till 3 dagar beroende på vart i Sverige du bor.

Vi skickar våra ordrar via DHL och det kommer till närmsta DHL - Service point. postombud.

Ladda ner DHL:s app så kan du följa din order där den automatiskt läggs till/uppdateras kopplat till den mail eller mobilnummer du angett när du handlat hos oss.

Vad har ni för returvillkor

För leveranser inom Sverige erbjuder vi alltid gratis returer och öppet köp i 14 dagar på varor som är i ursprungligt skick och packade i originalförpackning. Öppet köp gäller från den dag du hämtar ut ditt paket.

Om du inte är nöjd med ditt köp, har du 14 dagars ångerrätt från den dag du mottagit din beställning. För att utöva din ångerrätt ska du inom 14 dagar från den dag du mottagit ordern meddela oss om din önskan att returnera din beställning. Din För att få en retursedel kontaktar du oss via [email protected] anger ditt ordernummer så mailar vi en PDF till dig som du skriver ut och tejpar på emballaget..

Notera att originalförpackningen ej bör användas som ytterkartong i och med att produkten kan skadas och du kan få ett värdeminskningsavdrag. Använd emballaget som din order kom i för att säkerställa att den inte skadas.

Ångra beställning innan hantering

Om du vill utnyttja din ångerrätt och hantering av din order som ej påbörjats kan du häva ditt köp. Om din order har dellevererats och du vill utnyttja ångerrätten på den del av din order som ännu inte hanterats av vår lagerpersonal kan du också häva den delen av ditt köp. Du kan också ta bort produkter från din order efter den har lagts, förutsatt att hantering av dessa inte påbörjats. Har ordern skickats behöver du hämta ut den och returnera den igen.

För att häva din order eller ta bort enskilda produkter från den, vänligen kontakta vår kundsupport på [email protected]

Ångra beställning efter leverans

Om du vill utnyttja din ångerrätt på en order efter lagerhantering har påbörjats, så måste du ta emot ordern för att sedan returnera den till oss på vanligt vis. Om du inte hämtar ut ordern kommer den behandlas som en icke uthämtad order enligt våra köpvillkor och en avgift tas ut.

Notera att en avbeställning är ej giltig förrän du har fått en bekräftelse från oss via e-post.

När återbetalas min order?

De produkter du valt att returnera återbetalas inom 14 dagar efter vårt lager har mottagit varorna.