Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mjuka och absorberande handdukar från Mille Notti

Mille Nottis handdukar är tillverkade av ekologisk bomull som är både super mjuk och absorberande. De finns i flera olika storlekar och färger, så du kan hitta den perfekta handduken för ditt badrum. Finns i alla storlekar från gästhandduk till badlakan att välja mellan.

Badrumshandukar: En guide till olika typer och storlekar

I badrummet finns det tre huvudtyper av handdukar: gästhanddukar, badlakan och duschhanddukar. Gästhanddukar är små och lätta att hänga på en krok, perfekta för oväntade besökare. Badlakan är stora och mjuka, perfekta för att torka sig efter ett bad eller en dusch. Duschhanddukar är mindre än badlakan, men större än gästhanddukar, perfekta för att torka sig efter en snabb dusch.

Gästhanddukar

Gästhanddukar är vanligtvis 30x50 cm stora. De är ofta tillverkade av bomull eller frotté, och de finns i en mängd olika färger och mönster. Gästhanddukar är ett bra sätt att ge dina gäster en bekväm och lyxig känsla.

Badlakan

Badlakan är vanligtvis 100x150 cm stora. De är ofta tillverkade av bomull eller frotté, och de finns i en mängd olika färger och mönster. Badlakan är perfekta för att torka sig efter ett bad eller en dusch, och de är också ett bra sätt att hålla sig varm.

Duschhanddukar

Duschhanddukar är vanligtvis 70x140 cm stora. De är ofta tillverkade av bomull eller frotté, och de finns i en mängd olika färger och mönster. Duschhanddukar är perfekta för att torka sig efter en snabb dusch, och de är också ett bra sätt att hålla badrummet rent.

Vilken typ av handduk är rätt för dig?

Den bästa typen av handduk för dig beror på dina behov och preferenser. Om du har många gäster är större gästhanddukar 50x70cm ett bra alternativ. Om du vill ha en stor fluffig mjuk och absorberande handduk är ett badlakan ett bra val. Och om du vill ha en handduk som är perfekt för att torka dig efter en snabb dusch är en duschhandduk ett bra alternativ.

Här är några tips för att välja rätt handdukar till ditt badrum:

  • Tänk på storleken. Gästhanddukar är små, badlakan är stora och duschhanddukar är mellanstora.
  • Tänk på materialet. Bomull är det vanligaste materialet för handdukar, men det finns också handdukar i andra material som bambu och linne.
  • Tänk på färgen och mönstret. Handdukar finns i en mängd olika färger och mönster, så du kan hitta den perfekta handduken för din inredning.
  • Tänk på priset. Handdukar kan vara dyra, men det har ofta att göra med bomullskvaliteten, Mille Nottis handdukar håller länge och är väl värda investeringen

Hur tar man hand om handdukar?

För att hålla dina handdukar fräscha och mjuka är det viktigt att ta hand om dem på rätt sätt. Här är några tips:

  • Tvätta handdukarna utan sköljmedel. sköljmedel tar bort absoberingsförmågan
  • Använd ett milt tvättmedel.
  • Torka handdukarna i torktumlaren på låg värme.

Genom att följa dessa tips kan du se till att dina handdukar håller länge och ser bra ut.