Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Ett Kuvertsytt underlakan är en annan variant av dra på lakan som är sytt med en kuvertsöm undertill för perfekt passform, kallas även för kuvertlakan. Kuvertsömen håller underlakanet sig på plats hela natten oavsett hur mycket du rör dig i sömnen. Varför ska du välja ett Kuvertlakan? Enkelheten att bädda tillsammans med att det sitter perfekt runt bäddmadrassen och drar inte ihop sig utan håller sin form hela natten. Storleken är exakt samma mått som din säng du har där hemma. 

Kuvertlakan - Kuvertsydda lakan som ligger still hela natten:

Ett Kuvertsytt underlakan är en annan variant av dra på lakan som är sytt med en kuvertsömn undertill för perfekt passform. Tack vare att kuvertlakanet har en kuvertsömn i kanternna håller underlakanet sig på plats hela natten oavsett hur mycket du rör dig i sömnen. Varför ska du välja ett Kuvertlakan? Enkelheten att bädda tillsammans med att det sitter perfekt runt bäddmadrassen och drar inte ihop sig utan håller sin form hela natten. Storleken är exakt samma mått som din säng du har där hemma. De vanligaste måttet på en dubbelsäng är exempelvis 180x200cm och en enkelsäng 90x200 cm. Unna dig härlig vardagslyx med våra underlakan i toppkvalitet ifrån Skandinaviska varumärken såsom Gant och Mille Notti. Du sover en tredjedel av ditt liv och sovrummet är en viktig del att både börja sin dag på bästa vis men även somna in tryggt, mysigt, ombonat och skönt. Har du inte provat att bädda din säng med ett Kuversytt lakan kommer det förändra ditt liv med enkelheten att bädda. Båda Formsydda underlakan och kuvertsydda passar bra till ställbara sängar då de inte glider runt när man höjer och sänker sängen.


Vilken Storlek passar min säng?

Nedan hjälper vi dig utläsa vilken storlek på underlakanet du ska ha till din säng då de olika varianterna skiljer sig i passform.

Liknande produkter olika namn: Formsytt lakan - Dra på Lakan - Resårlakan - Kuvertsytt Underlakan - Kuvertlakan

Dom ger samma effekt oavsett vilken variant du väljer - stannar runt din bäddmadrass hela natten så du slipper vakna upp en en knöl av obäddade lakan.

Storleken som anges är exakt samma som måttet på din säng - Exempelvis 90x200 eller 180x200.

De anpassas efter ditt exakta mått på sängen.


Underlakan Kvaliteter

  • Satin - Len. glansig, härlig, mjuk sidenkänsla
  • Percale - krispig, mjuk och sval känsla
  • Linne - Temperaturreglerande, hudnära naturlig lyx
  • Jersey - Gosig favorit T-shirt känsla. väldigt mjuk