Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Örngottet är det som ligger närmst mot din hud tillsammans med påslakanet och ditt underlakan. Känslan av att gå och lägga sig i mjuka tvättade bomulls örngott eller i lena härliga satin örngott är bland det bästa som finns. Vi har ett brett utbud av örngott ifrån Skandinaviens bästa varumärken i olika färger, modeller, mönster och kvaliteter.  Ett örngott i 50x60 cm representerar normal svensk standard storlek och passar till din kudde sålänge du inte köpt en kudde utomlands.

Örngott 50x60

Ett örngott är det yttersta lager med härligt mjukt tyg som ligger mot ditt ansikte hela natten. Ett mjukt härligt örngott kan lyfta vilken kudde som helst och ger en mjuk härlig känsla när man lägger kinden emot.

Välj mellan sköna lena satin örngott, krispiga svala percale örngott eller hudnära svalkande linnepåslakan.

Örngott - Vilken storlek passar?

50x60 - Svensk normalstandard på Örngott - Vanligast att du har hemma.

60x80 - Hotell örngott som är till en hög och bred sovkudde, används som huvudkudde eller dekoration. TIPS - Prova som sovkudde - Väldigt ombonande stor kudde.

50x90 - Hotell örngott som är till en avlång sovkudde och används ofta dekorativt eller som läskudde.


Vilken kvalitet & känsla i Örngottet tycker du om ?

  • Satin - Len. glansig, härlig, mjuk sidenkänsla
  • Percale - krispig, mjuk och sval känsla
  • Linne - Temperaturreglerande, hudnära naturlig lyx
  • Jersey - Gosig favorit T-shirt känsla. väldigt mjuk


Hotellkänslan i örngott:

Det vanligaste kvaliteterna/bindningarna du hittar på hotell örngott är Satin eller Percale i högklassig bomull. Titta gärna på våra stora kuddar i 60x80 eller 50x90 kombinerat med örngott i egyptisk bomull, de är super mjuka och känns precis som på ett lyxhotell.