Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mille Notti sängkläder påslakan underlakan

Mille Notti är ett familjeföretag sedan 1991 med Svensk tidlös design, kunglig hovleverantör sedan många år med fokus på kvalitet.

Mille Notti har Sängtillbehör såsom underlakan, påslakan, örngott, kuddskydd, kuddar och täcken i olika material och storlekar. Alltid med en tanke på ett ekologiskt eller allergivänligt alternativ för dig som kund. Mille Notti är lite extra välkända för sina fantastiska Percale Underlakan och påslakan som bara finns att få på de allra finaste lyxhotellen. Vi skulle beskriva Mille Notti som ett passionerat familjeföretag som arbetar med noga utvalda, tidlösa material, mönster och metoder. 

Mille Notti - Skandinavisk Design, Lyx för ditt sovrum:


Mille Notti säljer fantastiska sängkläder i olika tidlösa men även innovativa mönster och vävset. Mest kända är dom för Mille Nottis sängkläder och sina percale  påslakan eller underlakan. Mille Notti är ett välkänt svenskt varumärke som är specialiserat på att tillverka lyxiga sängkläder och hemtextilier. Företaget grundades 1991 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Mille Notti är känt för att erbjuda högkvalitativa produkter som kombinerar både stil och funktion.

Här är några kännetecken för Mille Notti som varumärke:

  1. Skandinavisk design: Mille Notti är starkt förknippat med den stilrena och minimalistiska skandinaviska designen. Deras produkter kännetecknas ofta av enkelhet, elegans och tidlöshet, vilket gör dem passande för en rad olika inredningsstilar.

  2. Kvalitet och hantverk: Mille Notti sätter högsta prioritet på kvalitet och hantverk. De använder noggrant utvalda material av högsta kvalitet och tillverkar sina produkter med precision och omsorg för detaljer. Detta resulterar i sängkläder och hemtextilier som är slitstarka och behåller sin komfort och skönhet över tid.

  3. EKO-vänlig medvetenhet: Mille Notti har visat engagemang för miljövänliga produktionsmetoder och materialval. De strävar efter att minska sin påverkan på miljön genom att använda hållbara material och processer.

  4. Brett sortiment: Mille Notti erbjuder ett omfattande sortiment av produkter för sovrummet och hemmet. Det inkluderar sängkläder som påslakan, lakan och örngott, samt andra hemtextilier som handdukar och filtar.

  5. Kundfokus: Mille Notti har en stark inriktning på att möta kundernas behov och förväntningar. De strävar efter att skapa produkter som ger en bekväm och avkopplande sovupplevelse och som samtidigt är estetiskt tilltalande.

Mille Notti är ett varumärke som representerar en kombination av skandinavisk design, kvalitet, hållbarhet och kundfokus inom sängklädes- och hemtextilbranschen. Deras produkter är populära bland dem som söker både stil och komfort i sina hem.