Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Percale förknippas ofta med den lyxiga hotellkänslan och är ett vävsätt som ger en slät och hållbar struktur. Ett påslakan i percale eller underlakan i percale känns svalt, krispigt och mjukt mot kroppen. För att få kallas percale måste väven ha hög trådtäthet, TC, minst 200 TC krävs. Vi säljer percale påslakan, örngott, och lyxiga underlakan i percale. En absolut kundfavorit som skapar den där extra mysfaktorn i sovrummet. Prova gärna våra ekologiska alternativ Pousada och Singolo ifrån Mille Notti.

Vad är percale påslakan?


En percale vävs tätt med en tråd under och en över, en så kallad tuskaftsbindning, vilket ger en slät och hållbar struktur. För att få kallas percale måste väven ha hög trådtäthet, minst 200 trådar per kvadrattum.

Hur känns det att sova i hotell känslan percale ger?
Härligt krispig och sval! Många förknippar percale med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Det är en kvalitet som passar utmärkt året runt men kanske extra bra på sommaren, eller för dig som lätt blir varm när du sover.

Hur sköter jag om mina sängkläder i percale?
De är lättskötta. Tvätta i maskin och häng upp, de torkar snabbt. Det är allt du behöver göra för att njuta av den svala och släta kvalitet. De är också enkla att stryka eller mangla om du önskar den perfekta släta känslan.