Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & SwishI mer än 170 år Höie satt sin prägel på Skandinaviska sovrum. Höies kuddar och täcken är av högsta kvalitet med miljöomtanke och har allergivänliga produkter. HÖIE är kända för att använda högkvalitativa material och hantverk för att skapa produkter som är både bekväma och hållbara. Deras sortiment omfattar ett brett utbud av sängkläder, inklusive lakan, påslakan, kuddar och täcken, samt andra sovrumstillbehör som handdukar och filtar.

HÖIE Täcken och Kuddar

Høie är ett etablerat varumärke som är känt för sin högkvalitativa och lyxiga sängkläder samt sovrumstillbehör. Varumärket har sina rötter i Norge och har en lång historia av att tillverka sängkläder av exceptionell kvalitet och design sedan 1854.

Varumärket HÖIE är också förknippat med skandinavisk design och en tidlös estetik som passar både moderna och klassiska inredningsstilar. Deras produkter är ofta kända för enkelhet, elegans och funktionalitet.

Utöver den höga kvaliteten och designen av deras produkter, betonar HÖIE också vikten av hållbarhet och miljöhänsyn i sin tillverkningsprocess. De strävar efter att använda miljövänliga material och produktionsmetoder för att minimera sin påverkan på planeten.

Sammanfattningsvis är HÖIE ett varumärke som representerar en kombination av tradition, kvalitet, stil och miljöhänsyn inom sängklädesindustrin. De har byggt upp ett starkt rykte för att leverera produkter som erbjuder överlägsen komfort och elegans till sovrummet.