Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Örngottet är det som ligger närmst mot din hud tillsammans med påslakanet och ditt underlakan. Känslan av att gå och lägga sig i mjuka tvättade bomulls örngott eller i lena härliga satin örngott är bland det bästa som finns. Vi har ett brett utbud av örngott ifrån Skandinaviens bästa varumärken i olika färger, modeller, mönster och kvaliteter. Vi har stora hotell örngott i 60x80 eller i 50x90 som ger den fluffiga mysfaktorn bara en stor kudde kan ge. 

Tips...

Variera storlekarna, två kuddar med örngott i 60x80 bakom mot gaveln och framför dom bullar du upp med tre stycken 50x60 kuddar för att göra ditt sovrum ännu mysigare. Oavsett om du väljer ett stort örngott eller litet örngott har vi något för dig som kommer ge många sköna nätter att vila kinden emot.

Örngott - Vilken storlek passar?

50x60 - Svensk normalstandard på Örngott - Vanligast att du har hemma.

60x80 - Hotell örngott som är till en hög och bred sovkudde, används som huvudkudde eller dekoration. TIPS - Prova som sovkudde - Väldigt ombonande stor kudde.

50x90 - Hotell örngott som är till en avlång sovkudde och används ofta dekorativt eller som läskudde.


Vilken kvalitet & känsla i Örngottet tycker du om ?

  • Satin - Len. glansig, härlig, mjuk sidenkänsla
  • Percale - krispig, mjuk och sval känsla
  • Linne - Temperaturreglerande, hudnära naturlig lyx
  • Jersey - Gosig favorit T-shirt känsla. väldigt mjuk

Hotellkänslan i örngott:

Det vanligaste kvaliteterna/bindningarna du hittar på hotell örngott är Satin eller Percale i högklassig bomull. Titta gärna på våra stora kuddar i 60x80 eller 50x90 kombinerat med örngott i egyptisk bomull, de är super mjuka och känns precis som på ett lyxhotell.