Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Gripsholm

Kuvertsytt Underlakan GOTS Ekologisk Percale Vit 160X200 cm

  • 499:-

Gripsholms kuvertsydda underlakan i 100% Ekologiska Percale sitter perfekt på din säng och rivs inte upp under natten. Percale väven innebär en tät väv av ett f... Läs mer

Leveranstid: 1-4 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 932118-10
Dela

Gripsholms kuvertsydda underlakan i 100% Ekologiska Percale sitter perfekt på din säng och rivs inte upp under natten. Percale väven innebär en tät väv av ett fintrådigt och kammat garn som upplevs slätt svalt och krispigt mot huden.

Underlakanet är sytt som ett kuvert och kallas även kuvertlakan, vilket innebär att du drar på lakanet som sedan sitter perfekt på din bäddmadrass. Det ger ett elegant och ny bäddat intryck som består, även om du vänder och vrider dig i sängen sitter lakanet på sin plats. Passar madrasser som är upp till 10 cm. Du väljer samma storlek på ditt lakan som du har på din bäddmadrass.


  • Prisvärt kvalitets underlakan
  • 100% Ekologisk bomull
  • 214 Tc
  • Percale underlakan 
  • Sval och krispig känsla
  • Kuvertsytt lakan sitter på plats hela natten
  • Träs på runt din bäddmadrass och sitter perfekt 


KUVERTSYDDA UNDERLAKAN – ENVELOPE SHEETS
Ett dra-på-lakan som sitter perfekt på din bäddmadrass. Lakanet är sytt som ett kuvert, utan resår, och passar bäddmadrasser som är upp till 10 cm höga. Ett bra val även till ställbar säng. Du väljer samma storlek på lakan som du har på din bäddmadrass, det vill säga 160x200 om du har en 160x200 cm bred säng. 

Varför ska du välja ett kuvertsytt underlakan?
Ett kuvertsytt lakan håller sig perfekt slätt på din bäddmadrass , även om du vrider och vänder dig i sängen. Du får ett härligt ny bäddat intryck hela tiden, har du vält köpt ett kuvertsytt underlakan så byter du aldrig till ett slätt igen. Finns i vitt i högklassiga kvaliteter satin och percale.

Vad är percale?
En percale vävs tätt med en tråd under och en över, en så kallad tuskaftsbindning, vilket ger en slät och hållbar struktur. För att få kallas percale måste väven ha hög trådtäthet, minst 200 trådar per kvadrattum.

Vad utmärker Gripsholms Percale underlakan?
Gripsholms percale underlakan har 214 i trådtäthet och bomullen som används är 100% ekologisk. Det är ett väldigt prisvärt kvalitetsunderlakan med hög slitstyrka.

Hur känns den att sova i?
Härligt krispig och sval mot huden! Många förknippar percale med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Det är en kvalitet som passar utmärkt året runt men kanske extra bra på sommaren, eller för dig som lätt blir varm när du sover.

Hur sköter jag om mina sängkläder i percale?
De är lättskötta. Tvätta i maskin och häng upp, de torkar snabbt. Det är allt du behöver göra för att njuta av den svala och släta kvalitet. De är också enkla att stryka eller mangla om du önskar den perfekta släta känslan.