Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Gant

Satin Kuvertsytt underlakan 90x200 cm White

  • 899:-
  • 450:-

GANTs sängkläder och underlakan är av högsta kvalitet. Kuvertsydda underlakan så kallade kuvertlakan sitter smidigt åt runt bäddmadrassen och flyttar sig inte u... Läs mer

Leveranstid: 1-4 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 851006116110

GANTs sängkläder är designade för lyxvillor, små hotell, vackra lantställen och lägenheter i stan där bekvämligheten kommer alltid i främsta rummet. Detta kuvertsydda lakan är till enkelsäng i storleken 90x200cm och är tillverkat av 100% kammad bomull med 300 trådar, vilket gör det något grövre och därmed extra slitstarkt. 

Lakanet är sytt som ett kuvert och kallas även kuvertlakan, vilket innebär att du drar på lakanet som sedan sitter perfekt på din bäddmadrass. Det ger ett elegant och nybäddat intryck som består, även om du vänder och vrider dig i sängen sitter lakanet på sin plats.  Du väljer samma storlek på ditt lakan som du har på din bäddmadrass.

  • 300 tc
  • Satinvävd lyxkvalitet
  • 100% kammad bomull
  • Kuvertsytt lakan sitter på plats hela natten
  • Träs på runt din bäddmadrass och sitter perfekt
  • Tillverkat i Portugal

KUVERTSYDDA UNDERLAKAN – ENVELOPE SHEETS - KUVERTLAKAN
Ett dra-på-lakan som sitter perfekt på din bäddmadrass. Lakanet är sytt som ett kuvert, utan resår, och passar bäddmadrasser som är upp till 12 cm höga. Ett bra val även till ställbar säng. Du väljer samma storlek på lakan som du har på din bäddmadrass, det vill säga 90x200 om du har en 90x200cm bred säng. 

Varför ska du välja ett kuvertsytt underlakan?
Ett kuvertsytt lakan håller sig perfekt slätt på din bäddmadrass , även om du vrider och vänder dig i sängen. Du får ett härligt nybäddat intryck hela tiden, har du vält köpt ett kuvertsytt underlakan så byter du aldrig till ett slätt igen. Finns i vitt i högklassiga kvaliteter satin och percale. 

Vad är satin?
En satin väv, vävs tätt med en tråd över, och tre eller fler under, vilket ger en väv som kännetecknas av mjukhet, fint fall och lyster. Den är samtidigt något skörare än en percale-väv.

Hur känns den att sova i?
Ljuvligt mjuk och lyxig! Omfamnande och elegant, med en lyster som drar blickarna till sig. Satin upplevs som något varmare och passar därför extra bra om du lätt blir frusen, eller under årets kalla månader. Du kan knappast sova i något finare – den silkeslena mjukheten känns fylligare och lyxigare och måste helt enkelt upplevas.

Hur sköter jag om mina sängkläder i satin?
Satin kräver mer omsorg än percale och linne. Tvätta i maskin, sträck och häng upp. För att bibehålla deras kvalitet rekommenderar vi att du stryker eller manglar medan tyget är fuktigt. Då pressas fibrerna ner vilket framhäver och bevarar tygets lyster och glans. Du ska inte torktumla satin.