Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mille Notti

Pousada Percale Påslakan EKO Vit 150x210

  • 1695:-

Mille Nottis Pousada – klassiska ekologiska percale -har en stilren och tidlös design som alltid känns lika aktuell. Den lyxigt krispiga och svala känslan ger e... Läs mer

Leveranstid: 4-6 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 20081001-15021020081001-150210
Dela

Pousada – klassiska ekologiska percale -har en stilren och tidlös design som alltid känns lika aktuell. Den lyxigt krispiga och svala känslan ger en underbar sovupplevelse. Med Pousada unnar du dig påslakan och örngott i ekologisk kammad bomullspercale av högsta kvalitet. Garnerna som används när man väver percale är extra tunna och fina. Tyget vävs tätt med en tråd över och en under, ytan blir därmed helt slät och behåller sin form och sköna känsla tvätt efter tvätt. I över 25 år har Mille Notti tillverkat sängkläder i percale, och levererar dem till flera högklassiga hotell runt om i världen. Påslakanet har en öppning med dold dragkedja som håller täcket på plats och ger ett stilrent intryck. Örngottet kommer i flera olika storlekar och är sytt med en 3 cm dekorativ vinge och överlappning på baksidan. Bädda gärna med flera kuddar för ett elegant och ombonat intryck. Pousada tillhör Mille Notti Timeless Collection.

OBS! Påslakan och Örngott säljs separat, det ingår inga örngott.

  • Ekologisk bomull
  • Percale väv
  • 230 tc, trådtäthet
  • 100% finkammad bomull
  • Lyxig, sval och krispig känsla
  • Hotellkänsla
  • Finns även i Underlakan
  • Mille Notti är välkända för sina Percale påslakan & Underlakan

Vad är percale?
En percale vävs tätt med en tråd under och en över, en så kallad tuskaftsbindning, vilket ger en slät och hållbar struktur. För att få kallas percale måste väven ha hög trådtäthet, minst 200 trådar per kvadrattum.

Vad utmärker Mille Nottis percale?
Mille Notti väver sin percale av 100 procent finkammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna finns kvar. Därmed kan Mille Notti skapa en väv av yppersta kvalitet som behåller sin underbara känsla, tvätt efter tvätt. All Mille Nottis vita percale vävs idag av ekologiskt odlad bomull med GOTS-certifikat. Mille Notti har tillverkat sängkläder i percale i över 25 år, och levererar dem till flera förstklassiga hotell runtom i världen.

Hur känns den att sova i?
Härligt krispig och sval! Många förknippar Mille Nottis percale med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Det är en kvalitet som passar utmärkt året runt men kanske extra bra på sommaren, eller för dig som lätt blir varm när du sover.

Hur sköter jag om mina sängkläder i percale?
De är lättskötta. Tvätta i maskin och häng upp, de torkar snabbt. Det är allt du behöver göra för att njuta av den svala och släta kvalitet. De är också enkla att stryka eller mangla om du önskar den perfekta släta känslan.