Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mille Notti

Chiara Örngott EKO Vit 60x80

  • 845:-

Chiara Örngott i krispig percale tillverkad av ekologisk finkammad bomull. Trådtäthet 230 tc. Romantisk design med en dekorativ hålsöm. Sydd med 4 cm vinge. För... Läs mer

Leveranstid: 4-6 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 20150001-6080
Dela

Chiara Örngott i krispig percale tillverkad av ekologisk finkammad bomull. Trådtäthet 230 tc. Romantisk design med en dekorativ hålsöm. Sydd med 4 cm vinge. Förslutning med överlappning. Produkten är certifierad av GOTS (Global Organic Textile Standard). Tillverkade i Portugal.

Percale ger en härligt krispig känsla och många förknippar vår percale med den åtråvärda ”hotellkänslan” – slät, svalkande och lyxig! Det är en kvalitet som passar utmärkt året runt men kanske extra bra på sommaren, eller för dig som lätt blir varm när du sover. Percale är en lättskött kvalitet som behåller sin sköna känsla länge.

Vi väver vår percale av 100% finkammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna finns kvar. Därmed kan vi skapa en slitstark väv av finaste kvalitet som behåller sin underbara känsla, tvätt efter tvätt.

Örngott och påslakan säljs separat.