Fri Frakt över 800:- | Fri Retur | Klarna & Swish

Mille Notti

Sonno Dunkudde Hög 50x90 900g

  • 2245:-

Sonno hotellkudde i 50x90 är en dunkudde fylld med vitt anddun & fjädrar av finaste kvalitet, rekommenderas av Astma & Allergiförbundet för dig som har ... Läs mer

Leveranstid: 5-10 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 30004001-50909030004001-509090
Dela

Sonno hotellkudde i 50x90 är en dunkudde fylld med vitt anddun & fjädrar av finaste kvalitet, rekommenderas av Astma & Allergiförbundet för dig som har allergi eller är astmatiker.  Överdraget är vävt av finaste bomullscambric, en extra tunn tråd som ger ett tätare, mer slitstarkt och följsamt tyg. Det är sytt med piping och kudden är packad i en stilren tygväska. 


Hotellkudde med hög mysfaktor

- Perfekt för dig som sover på sidan

- Snyggt att bädda upp med två stycken bredvid varandra


Hur känns kudden?

Stor hotellkudde innebär högre mysfaktor,  du får sjunka ned och känna ditt hvuud bli mysigt ombonat. Sonno dunkudde hög är en fastare hotellkudde som är snygg att bädda med. Som sovkudde passar den bäst för sidosovare då den är högre och blir lite fastare i känslan även om dun är ett mjukare material. Tack vare en hög andel fjäder ger den lite spänst som en kudde med mer andel dun i inte hade gjort. Andelen 60 procent dun och 40 procent fjäder ger en mjuk, fluffig och samtidigt lagom fast känsla. Fjäderns egenskap är att skapa stadga och spänst medans dunet tillför följsamhet, mjukhet och mycket god andningsförmåga.  


Är kudden allergivänlig?

JA, Rekommenderas av Astma & Allergiförbundet som innebär att du som kvalsterallergiker eller astmatiker kan använda produkten bekymmersfritt. Det ger en garanti att produkten är kvalsterfri och att inga kvalster kan ta sig in genom yttertyget då produkten är så pass tättvävd. Läs gärna mer i vår Allergi guide där vi förklarar mer ingående om allergier och vad man ska tänka på men även vilka märkningar man ska hålla ett öga på och vad dom innebär.


Vart kommer dunet ifrån?

Europeiskt anddun som tillverkas i Polen.


Hur väljer jag rätt kudde?

Läs gärna vår Kuddguide som hjälper dig och går igenom 4 viktiga steg

Där går vi igenom vilken höjd på kudden som passar till din sov position, hur rätt kudde ska kännas och vara ergonomiskt.


TillverkareMille Notti
SerieSonno
Höjd varianterLåg, Medium, Hög
Storlekar50×60cm, 60x80, 50x90
Fyllning800g  Vitt Anddun  ( 60% dun 40% fjäder )
Konstruktion1-kammare
Bärighet8+
Dun och fjäderAnd dun och fjädrar
Fyllningens ursprungEuropa
Tyg100% Bomullscambric 
Astma & AllergiförbundetJA, Rekommenderas - Helt kvalsterfritt och godkänd för astmatiker. Allergivänlig produkt
CertifieringarIDFL, OEKO-TEX 100
TvättKan tvättas vid 60 grader. Måste torktumlas - LÄS VÅR TVÄTTGUIDE
Tillverkat iPolen