Fri frakt över 800:- / Snabb leverans / Fri retur / Klarna & Swish

Mille Notti

Duetto Påslakan Aqua/Ljusgrå 220x220

  • 2845:-

Tvådelat påslakan i silkeslen kammad bomullsatin i en design som känns modern, färgstark, lyxig och kontinental. Duetto påslakan är designade med olika färger p... Läs mer

Leveranstid: 5-10 dagar
Handla tryggt - Säkra betalningar
Payment with Klarna Payment with Swish
Artikelnummer: 20100118-220220

Tvådelat påslakan i silkeslen kammad bomullsatin i en design som känns modern, färgstark, lyxig och kontinental. Duetto påslakan är designade med olika färger på framsida och baksida och ramas in av en 3 mm mörkgrå flat piping. Välj mellan kombinationen gul / ljusrosa eller aqua / ljusgrå.

Mille Nottis exklusiva sängkläder i satin har en naturlig lyster och ger en ljuvligt mjuk och silkeslen känsla. Mille Nottis satinväv görs med 100 procent kammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna återstår vilket är en förutsättning för att skapa en satinväv av yppersta kvalitet. Satin upplevs som något varmare och passar därför extra bra om du lätt blir frusen under årets kalla månader. Påslakanet har en öppning med dold dragkedja som håller täcket snyggt på plats och ger ett stilrent intryck.

  • Lyxig satinkänsla
  • 340 tc, trådtäthet
  • 100% finkammad bomull
  • Tillverkas i Portugal
  • Tvådelat påslakan i två färger på olika sidor
  • Förslutning med dragkedja
  • Finns även i underlakan

Vad är satin?
En satin vävs tätt med en tråd över, och tre eller fler under, vilket ger en väv som kännetecknas av mjukhet, fint fall och lyster. 

Vad utmärker Mille Nottis satin?
Mille Notti väver vår satin av 100 procent finkammad bomull. Det innebär att bomullen kammats så att enbart de långa starka fibrerna återstår – en förutsättning för att skapa satin av finaste kvalitet. Mille Nottis sängkläder är av högsta klass med en trådtäthet från 340 till 800 trådar per kvadrattum. Ju högre trådtäthet desto mer exklusiv satin, men framför allt skapar de olika trådtätheterna olika egenskaper hos tyget. Mille Notti har testat oss fram i många år för att få fram exakt den balans och förfining vi eftersträvar med vår satin.

Hur känns den att sova i?
Ljuvligt mjuk och lyxig! Omfamnande och elegant, med en lyster som drar blickarna till sig. Satin upplevs som något varmare och passar därför extra bra om du lätt blir frusen, eller under årets kalla månader. Du kan knappast sova i något finare – den silkeslena mjukheten känns fylligare och lyxigare och måste helt enkelt upplevas.

Hur sköter jag om mina sängkläder i satin?
Satin kräver mer omsorg än percale och linne. Tvätta i maskin, sträck och häng upp. För att bibehålla deras kvalitet rekommenderar vi att du stryker eller manglar medan tyget är fuktigt. Då pressas fibrerna ner vilket framhäver och bevarar tygets lyster och glans. Du ska inte torktumla satin.